Hoe deelnemen?

  1. Ga na of je gemeente deelneemt aan ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Onder de naam van je gemeente zie je welke winkels en horecazaken deelnemen.
  2. Doe met de fiets of te voet boodschappen bij een deelnemende handelaar, en vraag van 30 april tot 4 juni 2016 een Belgerinkel-lot. 
  3. Registreer de unieke code van je Belgerinkel-lot via tombola.belgerinkel.be, beschikbaar vanaf 30 april, om mee te dingen voor de nationale prijzenpot.
  4. De dag van registratie van je lot maak je kans op de prijs van de dag, beschikbaar vanaf 30 april. 
  5. Op het einde van de dag verschijnt de naam van de winnaar van de dagprijs op tombola.belgerinkel.be. Elke winnaar wordt ook persoonlijk verwittigd via de contactgegevens die hij/zij doorgaf bij registratie.
  6. Je kan je code een dag, een week of zelfs nog langer na ontvangst registreren. Maar na maandag 6 juni 2016 wordt de registratie afgesloten.
  7. Je kan dus kiezen om een bepaalde prijs te winnen. Je kan ofwel meerdere loten op één dag registreren, of je spreidt je loten en maakt zo kans op verschillende prijzen.
  8. Klanten die hun lot deponeren in een Belgerinkel-box maken daarbovenop kans op de prijzen van de gemeente. Noteer je contactgegevens op het lot alvorens het te deponeren. De boxen zijn tot en met 6 juni 2016 o.a. te vinden in de openbare gebouwen van jouw gemeente.
  9. Op het einde van de campagne trekt jouw gemeente de winnaars voor de prijzen van de lokale prijzenpot. In iedere gemeente is alvast minstens één Minerva fiets te winnen. Meer informatie vind je vanaf de start van de campagne op de Belgerinkelpagina van jouw gemeente.
  10. Ken je iemand die wat minder goed overweg kan met het internet? Help de persoon door zijn Belgerinkel-lot(en) online te registreren, uiteraard met zijn gegevens. Zo maakt hij/zij ook kans op de prachtige prijzen.